Het bestuur

Asli Hoek

Mijn naam is Asli Hoek.

Praktijkhuis Inspiration is mijn kindje en mijn lang gekoesterde droom. Inmiddels ben ik ruim 8 jaar hersteld van mijn eetstoornis. Een opgave die onmogelijk leek maar mogelijk bleek. Ik werd het meisje dat wilde leven.

Inmiddels ben ik zielsgelukkig getrouwd met Jeffrey en trotse mama van twee prachtige kinderen genaamd 'Odin' en 'Milah'. De kers op de taart

Samen genieten we van alles wat het leven ons brengt. En gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.

Lees hier meer over mijn verhaal

Founder

mom - wife - boss

Lex Vink

Mijn naam is Lex Vink. 

Tsja, daar sta ik dan op de meest inspirerende website waar ik ooit heb opgestaan. Zomaar tussen twee prachtige, krachtige en creatieve mensen. Wat wil een mens nog meer?


Ik droom alweer een aardig tijdje mee met Asli en ben ontzettend blij en trots met het feit dat we ‘ons’ Praktijkhuis Inspiration nu ook echt neer gaan zetten. Want dat is wat we gaan doen.


In het dagelijks leven werk ik als verpleegkundige.

In tegenstelling tot Asli en Anouk ben ik geen mama, maar moet ik het doen met de titel papa. Samen met mijn allergrootste maatje ‘be-ouder’ ik vier, inmiddels volwassen kinderen en Scoob de hond.

Lees hier meer over mijn verhaal

Co - Founder

geestelijk vader en grapjas van het praktijkhuis

Joost Smitskamp

We zijn ontzettend blij met ons  Praktijkhuis Inspiration bestuurslid Joost Smitskamp. De toevoeging van zijn kennis, ervaring en enthousiasme vormen een enorme aanwinst voor ons!

Hieronder een kort stukje tekst uit Joost zijn LinkedIn profiel: "Kritische motivator met zicht op capaciteiten en onmogelijkheden van mensen bij voorkeur in individuele begeleiding maar ook in groepen. Psychotherapeut, wetenschappelijk docent VU. Betrokken en op afstand. Gids in de organisatiejungle en hulp bij gezond leven in de machtshiërarchie in organisaties en familie. Supervisor en raadgever. Lange bestuurlijke en uitvoerende ervaring in de gezondheidszorg en het onderwijs. Organiseerde een ontwikkelingshulp project voor Nepal." Joost is ook actief betrokken geweest bij de organisatie van het Inloophuis voor

kankerpatiënten Kennemerland.

Bestuurslid