Crowdfunding

Praktijkhuis Inspiration is een plek waar je welkom bent, waar het veilig en prettig is. Waar je inspiratie en informatie kunt halen, maar ook kunt brengen en delen. Waar je mag zijn wie je bent en hoe je bent. Waar je kunt werken aan jou doelen en jou herstel, maar waar je ook gewoon kunt en mag ZIJN.  

 

Om dit huis, deze plek te kunnen realiseren hebben we hoofden, harten, handen, voeten, maar ook financiële ondersteuning nodig. Om een goede start te kunnen maken streven we naar een startbedrag van minimaal € 50.000.

Deze crowdfund actie is een van de activiteiten die we ‘inzetten’ om dit bedrag te behalen.

Onze dank voor je steun is bij voorbaat verpletterend. 

 

Maar het houdt natuurlijk niet op bij onze verpletterende dank: 

 

Steun je ons met een bedrag tot €100, dan krijg je van ons, naast een persoonlijk bedankje, ook onze minimaal 1 x per maand verschijnende digitale nieuwsbrief in je mailbox. 

Steun je ons met een bedrag van €100,01 - €250, dan mag je je verheugen op een mooi boek met een persoonlijke boodschap en krijg je uiteraard ook onze onvolprezen nieuwsbrief in je mailbox. 

Steun je ons met een bedrag van €250,01 - €500, dan word je verwend met het mooie boek, de persoonlijke boodschap, onze nieuwsbrief en een persoonlijke uitnodiging voor de opening van PraktijkHuis Inspiration. Ook krijg je een plaats op onze digitale ‘wall of fame’. 

Steun je ons met een bedrag van €500,01 - €1000, dan worden een mooi boek met persoonlijke boodschap, een persoonlijke uitnodiging voor onze opening, onze nieuwsbrief en een vermelding op de PraktijkHuis Inspiration digitale en fysieke ‘wall of fame’ jou deel. 

Steun je ons met een bedrag van €1000,01 of meer dan krijg je uiteraard ook dat mooie boek met onze persoonlijke boodschap en onze nieuwsbrief. Natuurlijk vereeuwigen we je op zowel de digitale als fysieke ‘wall of fame’ Als klap op de vuurpijl nodigen we je uit als eregast bij de opening van PraktijkHuis Inspiration.