Steun Praktijkhuis Inspiration!

Maak deel uit van onze boom. Niet voor niets zie je in ons prachtige logo een boom en een mens tot één geheel vervlochten. Zowel bomen als mensen kunnen, mits goed geworteld, tot in het oneindige reiken. In en op de aarde verbonden met een netwerk dat de hele planeet bestrijkt, aan de bovenkant uitgroeiend in het onbegrensde universum. In harmonie met de aarde, in balans met de hemel. In ons Praktijkhuis willen we een klimaat scheppen waarin er goed geworteld en gegroeid kan worden, door onze bezoekers, door onszelf.

Om steviger te kunnen wortelen, om nog sneller te kunnen groeien vragen we je hulp, vragen we je met ons mee te wortelen en groeien. Sterker nog, we vragen je om daadwerkelijk een bloeiend blaadje in onze boom te worden.

Alle giften, donaties en bijdrages helpen onze Praktijkhuis Inspiration boom om dieper te wortelen en hoger te groeien. We zijn iedereen die ons, in welke vorm dan ook, steunt enorm dankbaar. 

 

Vanaf nu is het dan eindelijk letterlijk mogelijk om deel uit te gaan maken van de Praktijkhuis Inspiration boom. Dit kun je doen door een blaadje in onze boom te sponsoren:

  • Je kunt als persoon een bronzen blaadje sponsoren door een eenmalige donatie van €50 of een maandelijkse donatie van €5
  • Een zilveren blaadje in onze boom kun je sponsoren door een eenmalige donatie van €100 of een maandelijkse donatie van €10
  • Ga je voor goud, dan sponsor je een blaadje met een eenmalige donatie vanaf €150 of een maandelijkse donatie vanaf €15

 Als organisatie, groep of bedrijf kun je een ‘logoblad’ sponsoren met een eenmalige donatie vanaf €250 of een maandelijkse donatie vanaf €25

Zonder jullie is er wel wel inspiratie, maar is er geen praktijkhuis, geen boom, geen groei en bloei.

Doneer:

Eenmalige donatie

Steun Praktijkhuis Inspiration met een eenmalige donatie! Alles is welkom en met elke euro zijn wij geholpen. 

Help mee! Laat ons groeien, zodat wij meer mensen kunnen helpen. Klik hier om te doneren:

eenmalige donatie

Maandelijkse donatie

We zoeken nu mensen die structureel ‘de boom in willen’. Dat kan door maandelijks een vast bedrag te doneren. In ruil daarvoor krijg je een blad aan de boom in ons Praktijkhuis. Op dat blad kun je je naam zetten, een boodschap of een wens schrijven, of iets anders creatiefs. We maken de boom ook digitaal, dus ook op onze website komt jou bericht ‘in de boom’. En ben je permanent een deel van ons prachtige Praktijkhuis Inspiration.

maandelijkse donatie

Lees hieronder de berichten van onze donateurs!

Van droom naar werkelijkheid, met zoveel liefde, passie en geduld hebben jullie een plek gecreëerd die voelt als thuis. Jullie zijn de inspiratie. Jullie zijn goud waard!

Onze boom!