We need YOU!

Ervaringsdeskundige worden?

Praktijkhuis Inspiration werkt onder andere met ervaringsdeskundigen, wij noemen deze binnen het praktijkhuis 'Inspirators'. 

Wij hebben voor deze naam gekozen omdat een 'Inspirator' staat voor het bieden van ondersteuning, begeleiding, een luisterend oor en vooral hoop en inspiratie om JOUW unieke pad, op jouw unieke manier, naar herstel te kunnen volgen. 

Een Inspirator heeft ervaring met het overwinnen van een eetstoornis, voldoet aan onze vereisten en heeft onze training tot Inspirator met succes afgerond. Zodat zij hun unieke verhaal op een passende manier kunnen inzetten om een ander te begeleiden en inspireren op hun unieke weg naar herstel.     

Iedereen kan ervaringsdeskundige zijn, maar niet iedereen is een inspirator.

Wil jij graag inspirator worden? 
Klik dan hier! 

Vrijwilliger
worden?

Naast Inspirators zijn ook vrijwilligers voor Praktijkhuis Inspiration van onschatbare waarde.

Iedereen kan op zijn of haar unieke manier een steentje bijdragen. Iedereen die affiniteit heeft met onze missie en visie en die wat tijd over heeft is van harte welkom in ons Praktijkhuis Inspiration.

Binnen het Praktijkhuis kunnen we alle helpende handen ontzettend goed gebruiken.  Denk hierbij aan:

 een bestuursfunctie​, Gastheer, Gastvrouw, Gastmens,
huishoudelijke, technische of onderhoudsklussen in en om het huis, coördinatie van vrijwilligers en vrijwilligerstaken.
het organiseren van een workshop, ‘performance’ of andere activiteit, ondersteuning bij praktische zaken rondom activiteiten, ondersteuning bij fondsenwerving, ‘Marktplaatsen’ voor spullen die we nodig hebben in en om het Praktijkhuis​ en a
dministratieve taken ten behoeve van het Praktijkhuis.

 

Herken jij je in bovenstaande of wil jij iets anders bijdragen? Neem dan contact met ons op via:

wordvrijwilliger@praktijkhuisinspiration.nl

ovv. vrijwilliger worden.

Fundraiser

Wij komen graag in contact met mensen die zich in willen zetten voor fondsenwerving. Veel van die activiteit bestaat uit het contact leggen met organisaties en personen die fondsen ter beschikking stellen aan goede doelen. En een goed doel, dat zijn we.

 

We zijn daarom op zoek naar enthousiastelingen die, onder supervisie en coaching van onze professionele coördinator namens Praktijkhuis Inspiration deze contacten willen leggen.We bieden je een uitdagende klus voor een prachtig initiatief, professionele ondersteuning en coaching, samenwerking met een geweldig en inspirerend team en een plek in de eregallerij op onze site.

 

Heb je belangstelling of ken je mogelijk belangstellenden, laat het ons weten via wordvrijwilliger@praktijkhuisinspiration.nl

ovv. fondsenwerving.

Creatieve denker

Wij komen heel graag in contact met mensen die creatieve ideeën hebben voor fundraise events en / of die zo’n event voor, of in samenwerking, met Praktijkhuis Inspiration willen organiseren. Denk hierbij aan  (huiskamer) concerten,  een sponsorloop, fancy fair, lezingen, workshops, challenges, enzovoorts.

We bieden je een uitdagende klus voor een prachtig initiatief, een kans om je creatieve en organisatie talent aan de wereld te laten zien, samenwerking met een geweldig en inspirerend team en een plek in de eregallerij op onze site.

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst, laat het ons dan weten via wordvrijwilliger@praktijkhuisinspiration.nl ovv. creatieve denker

Secretaris

 We zijn niet op zoek naar een, maar naar DE secretaris. En dat is niet de eerste de beste. We zoeken een mens die taalvaardig is, hard kan werken, punctueel en accuraat is, goed kan structureren, gevoel voor humor heeft en die graag samenwerkt. We gaan de job hier niet ‘downgraden’, er zal best wel wat tijd en inspanning in gaan zitten. Je doet het er niet eventjes zomaar bij.We bieden je natuurlijk ook het een en ander:

 

Het kunnen bijdragen aan een vrij uniek initiatief waarmee je aardig wat mensen een kans geeft om hun leven (weer) in de steigers te krijgen, bijdragen aan vernieuwing in de gezondheidszorg en aan je zelfontwikkeling. Daarbij werk je samen met en ontmoet je mensen die het geweldig vinden dat jij één van hen bent, eerst en vooral medemens.

 

Heb je belangstelling of ken je mogelijk belangstellenden, laat het ons weten wordvrijwilliger@praktijkhuisinspiration.nl ovv. DE secretaris.