Vacatures

Inspirator worden?

Praktijkhuis Inspiration werkt onder andere met ervaringsdeskundigen, wij noemen deze binnen het praktijkhuis 'Inspirators'.  

Wij hebben voor deze naam gekozen omdat een 'Inspirator' staat voor het bieden van ondersteuning, begeleiding, een luisterend oor en vooral hoop en inspiratie om JOUW unieke pad, op jouw unieke manier, naar herstel te kunnen volgen.  

Een Inspirator heeft ervaring met het overwinnen van een eetprobleem, voldoet aan onze vereisten en heeft onze training tot Inspirator met succes afgerond. Zodat zij hun unieke verhaal op een passende manier kunnen inzetten om een ander te begeleiden en inspireren op hun unieke weg naar herstel.      

Iedereen kan ervaringsdeskundige zijn, maar niet iedereen is een inspirator. Wil jij graag inspirator worden? Klik dan hier!


Gastvrouw worden

Wij zijn op zoek naar gastvrouwen! Herken jij je in het volgende? Je vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Je bent sociaal en gastvrij en vindt het leuk om met iedereen een praatje te maken. Je zorgt voor ontvangst en zorgt dat mensen het naar hun zin hebben. Je verzorgt zaken als koffie / thee en helpt bij het klaarzetten van de lunch. Je bent minimaal 1 ochtend per 2 weken beschikbaar. Je vindt het fijn om zinvol bezig te zijn, om mensen te helpen en om te helpen iets op te bouwen.

Herken jij je in bovenstaande of wil jij iets anders bijdragen? Neem dan contact met ons op via: wordvrijwilliger@praktijkhuisinspiration.nl ovv. gastvrouw worden.


Fundraiser

Wij komen graag in contact met mensen die zich in willen zetten voor fondsenwerving. Veel van die activiteit bestaat uit het contact leggen met organisaties en personen die fondsen ter beschikking stellen aan goede doelen. En een goed doel, dat zijn we. 

We zijn daarom op zoek naar enthousiastelingen die, onder supervisie en coaching van onze professionele coördinator namens Praktijkhuis Inspiration deze contacten willen leggen. We bieden je een uitdagende klus voor een prachtig initiatief, professionele ondersteuning en coaching, samenwerking met een geweldig en inspirerend team en een plek in de ere galerij op onze site.    

Heb je belangstelling of ken je mogelijk belangstellenden, laat het ons weten via wordvrijwilliger@praktijkhuisinspiration.nl ovv. fondsenwerving.


Creatieve denker

Wij komen heel graag in contact met mensen die creatieve ideeën hebben voor fundraise events en / of die zo’n event voor, of in samenwerking, met Praktijkhuis Inspiration willen organiseren. Denk hierbij aan  (huiskamer) concerten,  een sponsorloop, fancy fair, lezingen, workshops, challenges, enzovoorts.

We bieden je een uitdagende klus voor een prachtig initiatief, een kans om je creatieve en organisatie talent aan de wereld te laten zien, samenwerking met een geweldig en inspirerend team en een plek in de ere galerij op onze site.

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst, laat het ons dan weten via wordvrijwilliger@praktijkhuisinspiration.nl ovv. creatieve denker.


Secretaris

Ben jij georganiseerd, accuraat en geïnteresseerd in het ondersteunen van anderen? Zoek je een bijzondere vrijwilligerservaring waarbij je een positieve impact kunt hebben op mensen met eetstoornissen en hun naasten? Dan is Praktijkhuis Inspiration op zoek naar jou!

Als secretaris van ons bestuur coördineer je de tweewekelijkse bestuursvergaderingen en documenteer je belangrijke beslissingen en actiepunten. Dit omvat het opstellen van de vergaderagenda, notuleren van vergaderingen, bijhouden van besluitenlijsten en activiteitenlijsten, en het beheren van inkomende post. Je speelt een cruciale rol in het soepel laten verlopen van onze organisatie.

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst, laat het ons dan weten via wordvrijwilliger@praktijkhuisinspiration.nl ovv. creatieve denker.