Ervaringsdeskundige worden bij Praktijkhuis Inspiration  

Als ervaringsdeskundige, binnen Praktijkhuis Inspiration, is je belangrijkste rol het 'aanwezig zijn'. Jezelf zijn en daarmee de ander inspireren en uitdagen om ook zichzelf te zijn. Je hebt oog voor wat er gebeurt binnen het praktijkhuis en bent in staat om hier creatief op te anticiperen. 

Je neemt initiatief om met de doelgroep passende activiteiten te organiseren en ondernemen. Ook ben je een 'vertrouwd' aanspreekpunt voor onze doelgroep en is er de mogelijkheid om één op één gesprekken in te plannen.   

Wat verwachten we van jou?  

De ervaringsdeskundigen zijn een ontzettend belangrijke schakel binnen het praktijkhuis. Je bent voor ons, en onze bezoekers, onmisbaar en van onschatbare waarde! Tevens ben je voor ons het gezicht en levende bewijs dat herstel mogelijk is! 

Voordat je als ervaringsdeskundige aan de slag kan binnen het praktijkhuis, plannen wij een sollicitatiegesprek in. Indien er van beide kanten een GO is, volg je onze gratis training tot 'Inspirator'. Houdt er rekening mee dat wij enkel sollicitaties in behandeling nemen als je je herkent in onderstaande: 

Je bent minimaal 1,5 jaar hersteld van een eetstoornis

Je bent in staat om op je eigen verhaal te kunnen reflecteren en analyseren

Je staat open om te leren hoe je kwetsbaarheid kunt omzetten in kracht 

Je bent bereid onze training tot Inspirator te volgen

Je bent bereid de kennis up-to-date te houden door het volgen van door ons aangeboden workshops

Je bent empathisch, meelevend en behulpzaam 

Je bent in staat om je eigen grenzen te bewaken

Je herkent jezelf in onze missie en visie en bent bereid om deze samen met ons uit te dragen

Enthousiast? Of heb je vragen m.b.t. de functie? Voel je vrij om een mail te sturen op: wordvrijwilliger@praktijkhuisinspiration.nl