Inspirators


Annewiek Duyvendak

Inspirator


Hallo ik ben Annewiek,

Heb me verbonden met het Praktijkhuisinspiration omdat ik het een heel mooi en belangrijk initiatief vind. Voor mij was de weg naar genezing van anorexia een heel persoonlijk pad. 

Lees verder


Astrid Kok

Inspirator


Hoi allemaal, Astrid hier. Ik ben één van de inspirators bij Praktijkhuis Inspiration. Dat ik hier als vrijwilliger aan de slag ben gegaan en dit inloophuis zo belangrijk vind, heeft voor mij een persoonlijke betekenis.

Lees verder


Liesbeth van Rijswijk

Inspirator


Praktijkhuis Inspiration is het inloophuis, dat ik zelf heb gemist tijdens mijn eetstoornis.

Je kunt gewoon zijn. Helemaal jezelf zijn, wie je in essentie bent. Wie je bent, los van de eetstoornis. 

Lees verder


Jennifer Lam

Inspirator


Hoewel ik altijd al een emotionele eter ben geweest, is dit in 2015 doorgeslagen naar Boulimia. Ik was toen 28. Ik ben van 2017-2019 in behandeling geweest bij een centrum voor eetstoornissen. Als kind heb ik niet gekregen wat ik emotioneel nodig had.

Lees verder

Bekijk website


Franka Hoogervorst

Inspirator


Ik ben Franka en ben 26 jaar. Van 2010 tot 2014 ben ik behandeld voor mijn eetstoornis anorexia. In deze periode ben ik geïnspireerd door mijn therapeute destijds om ook uiteindelijk sociotherapeut (ervaringsdeskundige) te worden.

Lees verder


Saskia Pex

Inspirator


Mijn naam is Saskia Pex en ben 38 jaar. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik Inloophuis Inspiration ben tegengekomen om mijn ervaringen met een eetstoornis in te mogen zetten als Inspirator.

Lees verder


Manon Broekx

Inspirator


Dag hallo! Mijn naam is Manon, in eerste oogopslag een vrolijke, roerige Brabander met een flinke dosis humor en pit. Wat mensen daardoor niet (altijd) zien is dat ik vanaf kinds af aan tot mijn 26e een verstoorde relatie met eten heb gehad.

Lees verder


Tamara Meinesz-Wijsman

Inspirator


Wat fijn en goed dat je deze website bezoekt, welkom! Ruim 25 jaar hebben anorexia en boulimia mijn leven beheerst, in die tijd heb ik verschillende manieren van behandeling gehad. 

Lees verder

Gastvrouwen


Brenda Belmer

Gastvrouw


Ik ben (een trotse) vrijwilliger bij PHI. Hoe is het zo gekomen dat ik vrijwilliger geworden ben bij het PHI. In het verleden heb ik een vriendin gehad met een eetprobleem. In de periode tussen opname en behandeling hebben we haar als vriendenclub bij gestaan. Had er toen maar een PHI bestaan. 

Lees verder


Saskia Ottenhof

Gastvrouw


Ik ben Saskia Ottenhoff en werk als vrijwilliger bij het fantastische Praktijkhuis Inspiration. De reden dat ik het fantastisch noem is omdat ik zie dat de bezoekers die bij ons komen zich thuis voelen en hun hart kunnen luchten bij mensen die met dezelfde problemen te maken gehad hebben of nog te maken hebben.

Lees verder


Adela Ramos

Gastvrouw


Hoi Ik ben Adela, gastvrouw van PHI. En waarom heb ik me aangemeld als gastvrouw? Ik las in de krant een artikel van Asli over dit mooie initiatief en ik vond het gelijk heel waardevol. Hoewel ik zelf nooit eetproblemen heb ervaren, zie ik het wel veel in mijn omgeving. 

Lees verder


Mary Noordermeer

Gastvrouw


...

Lees verder


Miranda Manni

Gastvrouw


...

Lees verder


Adela Ramos

Gastvrouw


...

Lees verder


Mauricette de Jong

Gastvrouw


...

Lees verder

Duizendpoot


Fred Belmer 

Duizendpoot


Mijn naam is Fred Belmer.

Door Lex Vink ben ik enthousiast gemaakt om vrijwilliger te worden voor het PHI. Ze zochten iemand die klusjes wilde doen en dat leek me wel wat. Vandaar dat ik nu de plek van technische man mag vervullen.

Lees verder

Adspirators


Iris Paris

Adspirator


Ik ben Iris Paris en ik ben al zo’n 13 jaar werkzaam als psycholoog. Mijn affiniteit met eetstoornissen ontstond in mijn tienerjaren. Binnen en buiten mijn gezin was er de worsteling van gewicht, (niet) eten en extreem sporten. Spanning aan tafel en een perfect lichaam leken welhaast normaal.

Lees verder


Hanneke van der Veeken

Adspirarator


...

Lees verder


Joost Smitskamp

Adspirarator


...

Lees verder


Alex de Groot

Adspirarator


...

Lees verder

Coördinator


Natasja Meeuwissen

Coördinator & Inspirator


Ik ben Natasja, als coördinator bij het Praktijkhuis betrokken. Zelf heb ik 23 jaar in stilte tegen boulimia gestreden. Uit schaamte en angst voor stigmatisering heb ik op mijn 37e pas hulp gezocht.

Lees verder

Bestuur


Asli Hoek

Bestuur


Oprichter & Bestuurslid Praktijkhuis Inspiration

Mijn naam is Asli Hoek en ik mag mezelf een gezegend mens noemen dat ik mid “thirties” ben. Ik heb samen met mijn liefhebbende partner twee prachtige lichtwezentjes op deze aarde mogen zetten, die zowel mijn spiegel als mijn totemdiertjes zijn.

Lees verder


Casper Lopes Cardozo

Bestuur


Penningmeester

...

Lees verder


Peter Roos

Bestuur


Strategische PR

...

Lees verder


Lex Vink

Bestuur


Secretaris & Mede- oprichter Praktijkhuis Inspiration

Hoi, ik ben Lex, een oude jonge man, al veertig jaar samen met Lybet, de liefde van mijn leven, jawel, dat bestaat nog. Samen zijn we de best wel trotse ouders van vier blagen, zoals ze dat in het moederdialect van Lybet noemen.

Lees verder


Peter Roos

Bestuur


Voorzitter

Hallo, ik stel me graag even voor aan jullie. Mijn naam is Peter Roos. Ik was tot voor kort KNO-arts in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk waar ik sinds 1991 met veel plezier werkzaam ben geweest.

Lees verder


Casper

Bestuur


Penningmeester

Ik ben Casper, als penningmeester verantwoordelijk voor het financiële beleid en de verslaglegging. Ik ben als partner van een ervaringsdeskundige in aanraking gekomen met het fenomeen eetstoornissen.

Lees verder

Commissie van aanbeveling

Drs. Frits Bosch

Psycholoog (pensionado) 

Auteur ‘Help, de psycholoog verzuipt’;


Drs. Bas Rebel

Kinderarts-kindercardioloog

Erasmus MC / Sophia Kinderziekenhuis


Onze overige toppers...La Luna Yoga & Coaching

 Gwenny Mees
   www.yogastudiolaluna.nl


Een aantal jaar geleden kwam ik in contact met Asli en beetje bij beetje ben ik meer gaan begrijpen over eetstoornissen. Zelf heb ik het nooit van dichtbij meegemaakt, maar als ik hoor hoeveel mensen er onder te lijden hebben, ben ik supertrots op Asli en Praktijkhuis Inspiration. Lees verder.


Infinity Marketing

 Natascha & Chantal
   www.infinity-marketing.nl


Wij zijn Natascha en Chantal van Infinity Marketing. Via via kwamen wij bij deze mooie stichting terecht, met de vraag of wij ze konden ondersteunen met hun website en online marketing. Wij helpen het team van Praktijkhuis Inspiration graag met hun nieuwe website, social media en het versturen van nieuwsbrieven!


Praktijk Noraluna

 Noraly Pigmans
  www.noraluna.nl

Mijn naam is Noraly! Ik leerde de GGZ kennen als cliënt en na mijn HBO dramatherapie ook als professional. Ik schoolde me in Yoga en ademwerk en ik verslond tientallen boeken en cursussen in de tussentijd. Ik heelde mijn eetstoornis, leerde surfen op de waves van mijn melancholie, (her)ontdekte de kracht van expressie en zong mijn zelfgeschreven nummers op podia.


Workshops Creatief Atelier

 Nelleke van Rijnsoever

Ik ben Nelleke,  58 jaar, moeder van 2 kinderen,  een  zoon  van  27 jaar en een dochter van 30 jaar met 2 kinderen van 7 en 5 jaar.  Ik heb 4 'bonuszonen' en een 'bonuskleinzoon' van 2 jaar. Gerard en ik zijn inmiddels 13 jaar getrouwd. Voordat ik in 2008 werd afgekeurd als wijkziekenverzorgende- geriatrie en palliatieve zorg, kon ik net niet de laatste 2 maanden van de lerarenopleiding afmaken. Druk, twee banen, kinderen... Lees verder