Asli Hoek

Mijn naam is Asli Hoek.

Praktijkhuis Inspiration is mijn kindje en mijn lang gekoesterde droom. Inmiddels ben ik ruim 8 jaar hersteld van mijn eetstoornis. Een opgave die onmogelijk leek maar mogelijk bleek. Ik werd het meisje dat wilde leven.

Inmiddels ben ik zielsgelukkig getrouwd met Jeffrey en trotse mama van twee prachtige kinderen genaamd 'Odin' en 'Milah'. De kers op de taart

Samen genieten we van alles wat het leven ons brengt. En gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.

Lees hier meer over mijn verhaal

Founder

mom - wife - boss

Lex Vink

Mijn naam is Lex Vink. 

Tsja, daar sta ik dan op de meest inspirerende website waar ik ooit heb opgestaan. Zomaar tussen twee prachtige, krachtige en creatieve mensen. Wat wil een mens nog meer?


Ik droom alweer een aardig tijdje mee met Asli en ben ontzettend blij en trots met het feit dat we ‘ons’ Praktijkhuis Inspiration nu ook echt neer gaan zetten. Want dat is wat we gaan doen.


In het dagelijks leven werk ik als verpleegkundige.

In tegenstelling tot Asli en Anouk ben ik geen mama, maar moet ik het doen met de titel papa. Samen met mijn allergrootste maatje ‘be-ouder’ ik vier, inmiddels volwassen kinderen en Scoob de hond.

Lees hier meer over mijn verhaal

Co - Founder

geestelijk vader en grapjas van het praktijkhuis

Anouk Groeneweg

Hi! Mijn naam is Anouk Groeneweg.

Met ontzettend veel liefde, toewijding en vertrouwen werk ik mee aan het praktijkhuis. Hiervoor ben ik onder andere verantwoordelijk voor de website, social media en mag ik ook mijn grootste passie 'fotografie' inzetten.

Ook ben ik trotse mama van 'Billie'

a.k.a. mascotte van het praktijkhuis   

en 'Oakridge' het toekomstig praktijkhuis paard.

Tijdens mijn laatste opname vertelde Lex over de droom die hij en Asli hadden. Deze droom sluit helemaal aan bij mijn ideeën over wat er nog mist binnen de zorg voor mensen met een eetstoornis. Na de vraag of ik wilde meedenken over het praktijkhuis, twijfelde ik geen moment! Van het één kwam het ander,

en hier ben ik dan!

Inspirator

creator - praktijkhuis 'influencer' -  dog mom 

Aanmelden nieuwsbrief

© 2020 by Praktijkhuis Inspiration

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook
  • Black Twitter Icon
  • Linkedin