Het opstart team

Asli Hoek

Mijn naam is Asli Hoek.

Praktijkhuis Inspiration is mijn kindje en mijn lang gekoesterde droom. Inmiddels ben ik ruim 8 jaar hersteld van mijn eetstoornis. Een opgave die onmogelijk leek maar mogelijk bleek. Ik werd het meisje dat wilde leven.

Inmiddels ben ik zielsgelukkig getrouwd met Jeffrey en trotse mama van twee prachtige kinderen genaamd 'Odin' en 'Milah'. De kers op de taart

Samen genieten we van alles wat het leven ons brengt. En gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.

Lees hier meer over mijn verhaal

Founder

mom - wife - boss

Lex Vink

Mijn naam is Lex Vink. 

Tsja, daar sta ik dan op de meest inspirerende website waar ik ooit heb opgestaan. Zomaar tussen twee prachtige, krachtige en creatieve mensen. Wat wil een mens nog meer?


Ik droom alweer een aardig tijdje mee met Asli en ben ontzettend blij en trots met het feit dat we ‘ons’ Praktijkhuis Inspiration nu ook echt neer gaan zetten. Want dat is wat we gaan doen.


In het dagelijks leven werk ik als verpleegkundige.

In tegenstelling tot Asli en Anouk ben ik geen mama, maar moet ik het doen met de titel papa. Samen met mijn allergrootste maatje ‘be-ouder’ ik vier, inmiddels volwassen kinderen en Scoob de hond.

Lees hier meer over mijn verhaal

Co - Founder

geestelijk vader en grapjas van het praktijkhuis

Anouk Groeneweg

Hi! Mijn naam is Anouk Groeneweg.

Met ontzettend veel liefde, toewijding en vertrouwen werk ik mee aan het praktijkhuis. Hiervoor ben ik onder andere verantwoordelijk voor de website, grafische vormgeving en social media.

In het dagelijks leven ben ik trotse mama van 'Billie'

a.k.a. mascotte van het praktijkhuis / praktijkhuis hond  

en 'Oakridge' het toekomstig praktijkhuis paard.

Lex heb ik leren kennen tijdens mijn eigen eetstoornis opnames. Tijdens mijn laatste opname vertelde hij over de droom die hij en Asli hadden. Deze droom sluit helemaal aan bij mijn ideeën over wat er nog

mist binnen de zorg voor mensen met een eetstoornis. Na de vraag of ik eens mee wilde denken over het praktijkhuis, twijfelde ik natuurlijk geen seconde! Vanaf dat moment ben ik bij dit fantastische team aangesloten! 

Content creator & Inspirator

creator - praktijkhuis instagrammer -  dog mom