Onze overige toppers!

Klik hier om het team van Praktijkhuis Inspiration te bekijken.Blendyoga

 Mona


Mijn naam is Mona. Ik ben eigenaresse van blendyoga, een yogaschool die ik in 2016 heb opgericht. Al ruim 20 jaar ben ik actief met yoga bezig en het is voor mij een persoonlijke ontdekkingsreis geweest naar het Zelf, naar een evenwicht zoeken tussen mijn innerlijke wereld en de buitenwereld. Ik heb een druk gezinsleven, met man en twee pubers en probeer altijd een balans te vinden tussen wie ik ben en wat er van mij verwacht wordt. Lees verder.


Stichting Kiem

  https://stichtingkiem.nl/


Stichting Kiem zet zich in om de impact van eetstoornissen te minimaliseren. De stichting richt zich middels haar kernprogramma’s op kennisbevordering onder naasten, scholen en professionals. Ook beoogt Stichting Kiem het werkveld te versterken en te verbinden, bewustwording in de samenleving te vergroten en het werkveld, patiënten en naasten van goede en inhoudelijke informatie te voorzien.


Patricia Knook

 Patricia Knook

Op de leeftijd van 15 jaar heb ik een eetstoornis ontwikkeld genaamd anorexia nervosa. Daarvoor heb ik meerdere behandelingen gehad en uiteindelijk is met behulp van mijn vriend (nu mijn man) de eetstoornis op de achtergrond in mijn leven verdwenen. Lees verder.


Infinity Marketing

 Natascha & Chantal
   www.infinity-marketing.nl


Wij zijn Natascha en Chantal van Infinity Marketing. Via via kwamen wij bij deze mooie stichting terecht, met de vraag of wij ze konden ondersteunen met hun website en online marketing. Wij helpen het team van Praktijkhuis Inspiration graag met hun nieuwe website, social media en het versturen van nieuwsbrieven!


Veronique van Veenendaal

Veronique van Veenendaal
  www.lovingwhatis.nl

Ik werk als coach en trainer met The Work van Byron Katie. Ik geef zowel individuele sessies als groepstrainingen. The Work is een manier om je bewust te worden van je stressvolle gedachten en deze te onderzoeken. The Work bestaat uit vier vragen en omkeringen. Het is een meditatief proces wat je in staat stelt om je mind te openen en een diepere wijsheid in jezelf en daarmee transformerende inzichten te vinden.


Workshops Creatief Atelier

 Nelleke van Rijnsoever

Ik ben Nelleke,  58 jaar, moeder van 2 kinderen,  een  zoon  van  27 jaar en een dochter van 30 jaar met 2 kinderen van 7 en 5 jaar.  Ik heb 4 'bonuszonen' en een 'bonuskleinzoon' van 2 jaar. Gerard en ik zijn inmiddels 13 jaar getrouwd. Voordat ik in 2008 werd afgekeurd als wijkziekenverzorgende- geriatrie en palliatieve zorg, kon ik net niet de laatste 2 maanden van de lerarenopleiding afmaken. Druk, twee banen, kinderen... Lees verder