Trainingsaanbod

Om de zorg te kunnen verbeteren rondom eetstoornissen weten wij hoe ontzettend belangrijk het is dat er meer kennis en begrip komt over dit ziektebeeld. De trainers van Praktijkhuis Inspiration zijn zowel professionals uit het vak als Inspirators die uit eigen ervaring hun kennis en kunde met JOU delen. Kennis die voor een ieder toegankelijk is en passend bij de doelgroep, tegen een zeer aantrekkelijk tarief.  

 

Onze trainingen zijn er voor zowel professionals, in als buiten de geestelijke gezondheidszorg, als voor naast betrokkenen en andere geïnteresseerden. Wij bieden onder andere: workshops, lezingen, gastlessen en voorlichting aan.

 

Scroll voor meer informatie over ons aanbod naar beneden.

Workshops & Lezingen

Workshop: Vroegsignalering eetstoornissen

Onze workshop vroegsignalering is specifiek bedoeld voor professionals binnen de eerstelijnszorg. Door middel van een interactieve workshop, waaronder rollenspellen en kennisuitwisseling uit eigen ervaringen, zoomen wij in op de doelgroep. Veelal patiënten in de ontkenningsfase en/of begin stadium van eetproblematiek. Hoe herken je deze? Hoe maak je contact? Hoe begeleid je deze patiënten door naar de juiste behandeling, vervolgbehandeling? Hoe ga je om met lange wachttijden?

Workshop: Een eetstoornis, meer dan eten..

In deze workshop vertellen we je vanuit eigen ervaring meer over waar een eetstoornis WEL over gaat en leren wij je onder andere hoe je een eetstoornis kunt zien als informatie. 

Workshop: Wat als hulp niet helpt?

Gastlessen, voorlichting

xxx

En dat zijn er echt een HELEBOEL...

Aanmelden nieuwsbrief

© 2020 by Praktijkhuis Inspiration

  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook
  • Black Twitter Icon
  • Linkedin