Praktijkhuis Inspiration is een plek waar jij gewoon mag ZIJN. Wij weten als geen ander hoe zwaar de worsteling met een eetprobleem kan zijn en staan daarom graag naast je.  

  

Inloop & groepen  

Bij Praktijkhuis Inspiration ben je van harte welkom om te ZIJN wie je bent. 

Binnen het praktijkhuis creëren we met elkaar een warme en veilige plek om samen te werken aan herstel.  

We bieden diverse activiteiten aan. Je bent geheel vrij om hieraan deel te nemen, maar je kunt ook gezellig in de woonkamer op de bank ploffen,  werken op je laptop (aan studie), of aankloppen voor een gesprekje met één van onze Inspirators. Binnen het praktijkhuis ben je hartelijk welkom in welke fase je ook zit. 

We ondersteunen je graag en lopen met liefde een stukje mee op JOUW pad. Nieuwsgierig? Meld je via deze pagina aan om bij langs te komen.  

Vind je het nog spannend? 

Dit begrijpen wij volledig.  We gunnen je het van harte om de stap naar het praktijkhuis te maken. Om je te helpen deze stap te zetten, plannen we graag met jou een kennismakingsgesprek in. Hierbij mag je ook een ouder of vriend/vriendin meenemen.  Mail ons om een afspraak in te plannen.  

 

Openingsdagen  

Praktijkhuis Inspiration is op de woensdag, vrijdag en zondag geopend. Zie voor onze actuele openingsdagen en activiteiten onze pagina agenda. 

Hopelijk zien we je snel in het praktijkhuis!

 

Liefs, 

Team Praktijkhuis Inspiration