Praktijkhuis Inspiration is een plek waar je ook als naast betrokkenen terecht kunt. Wij weten als geen ander hoe zwaar het is als iemand uit je omgeving worstelt met een eetprobleem. Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? 

  

Informatie bijeenkomst

Meer informatie over onze eerst volgende informatie bijeenkomst volgt snel! Houd onze website en Instagram in de gaten om als eerste op de hoogte te blijven en hopelijk zien we je dan binnenkort op onze informatie bijeenkomst! 

Heb je vragen over de informatie bijeenkomst? Neem dan contact met ons op.

 

Naasten- en ouderbijeenkomsten

Wij organiseren iedere 3e maandagavond van de maand ouder/naasten bijeenkomsten. Een eetstoornis heeft impact op het hele gezin en onderlinge relaties. In het herstelproces van mensen met een eetstoornis, heeft de omgeving een belangrijke rol. Wij bieden ouders en naasten een veilige plek om ervaringen te delen. Je vindt hier (h)erkenning.

Er zijn altijd een ervaringsdeskundigen aanwezig, die je alles kunt vragen. Ze weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je onderscheid blijft maken tussen de eetstoornis en de persoon in kwestie. Ze vertellen je over liefdevol begrenzen. En ook over goed blijven zorgen voor jezelf. Er ontstaan op deze avonden mooie gesprekken. Je krijgt handvaten mee om mee verder te kunnen.

En je ervaart dat je er niet alleen instaat. Lees hier meer over onze ouderbijeenkomsten.

Persoonlijke informatie

Wil jij meer informatie over een persoonlijke situatie, behandelingsmogelijkheden per regio of heb je een andere vraag die je ons graag wilt stellen? 

Wij denken graag met je mee!  

Voel je vrij om contact met ons op te nemen via onderstaand contactformulier. Wij reageren doorgaans binnen één werkdag.