Praktijkhuis Inspiration is een plek waar je ook als naast betrokkenen terecht kunt. Wij weten als geen ander hoe zwaar het is als iemand uit je omgeving worstelt met een eetprobleem. Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? 

  

Informatie bijeenkomst

Meer informatie over onze eerst volgende informatie bijeenkomst volgt snel! Houdt onze website en Instagram in de gaten om als eerste op de hoogte te blijven en hopelijk zien we je dan binnenkort op onze informatie bijeenkomst! 

Heb je vragen over de informatie bijeenkomst? Neem dan contact met ons op.

 

Ouderbijeenkomsten

In de ouderbijeenkomsten wordt ervaringsdeskundige eerste hulp (geen behandeling) geboden ter ondersteuning aan ouders. De ouderbijeenkomst is één thema-bijeenkomst en richt zich op het delen van informatie en verkrijgen van inzicht. Lees hier meer over onze ouderbijeenkomsten.

Stichting Kiem zet zich in voor goede informatievoorziening over eetstoornissen. Wilt u als ouder of naaste beter begrijpen wat een eetstoornis inhoudt, of met elkaar ervaringen uitwisselen? Schrijf je dan in voor (kosteloze) online bijeenkomsten voor ouders en naasten. 

 

Persoonlijke informatie

Wil jij meer informatie over een persoonlijke situatie, behandelingsmogelijkheden per regio of heb je een andere vraag die je ons graag wilt stellen? 

Wij denken graag met je mee!  

Voel je vrij om contact met ons op te nemen via onderstaand contact formulier. Wij reageren doorgaans binnen één werkdag.