Om de zorg te kunnen verbeteren rondom eetproblemen weten wij hoe ontzettend belangrijk het is dat er meer kennis en begrip komt over dit ziektebeeld. Onze trainingen, workshops, lezingen en gastlessen zijn er voor zowel professionals, in als buiten de geestelijke gezondheidszorg, als voor naast betrokkenen en andere geïnteresseerden.  

  

Trainingen 

De trainers van Praktijkhuis Inspiration zijn zowel professionals uit het vak als Inspirators die uit eigen ervaring hun kennis en kunde met JOU delen. Kennis die voor een ieder toegankelijk is en passend bij de doelgroep.   

Onze trainingen zijn er voor zowel professionals, in als buiten de geestelijke gezondheidszorg, als voor naast betrokkenen en andere geïnteresseerden. 

Vanuit Praktijkhuis Inspiration bieden wij diverse trainingen aan op maat met als doel: jouw kennis rondom eetproblemen te vergroten, het leren herkennen en onderscheiden van eetprobleem- en gezonde cognities, ervoor zorgen dat jou patiënt / cliënt zich begrepen voelt, het aanreiken van praktische tools met de do's en don'ts en we delen graag onze kennis rondom de verschillende behandelingsmogelijkheden en doorverwijzing mogelijkheden. Daarnaast bieden wij ook verdiepende trainingen aan.  

Wilt u meer informatie over een training op maat? Neem dan contact met ons op via  het contactformulier.  

 

Workshops

Vanuit Praktijkhuis Inspiration bieden wij diverse workshops aan op maat. Denk hierbij aan onderwerpen als het herkennen van eetproblemen of algemene informatie over de verschillende eetproblemen waarbij we een kleine verdiepingsslag zullen maken naar de achterliggende oorzaken. 

Workshop 'herkennen van eetproblemen' 

Deze workshop is uitermate geschikt voor professionals binnen de eerstelijnszorg. Binnen deze workshop geven wij direct toepasbare tips & tricks en vertellen wij vanuit onze eigen ervaring de do's en dont's. 

Workshop 'algemene informatie' 

Tijdens deze workshop hebben wij het over de verschillende eetproblemen: anorexia, boulimia, binge eating disorder en osfed/ nao en zoomen wij in op de mogelijke achterliggende problematiek bij deze eetproblemen.  

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via  het contactformulier.  

Lezingen & Gastlessen  

De trainers en ervaringsdeskundigen vanuit Praktijkhuis Inspiration zijn in te huren voor inspirerende lezingen en gastlessen op maat. De lezingen en gastlessen zijn voor een ieder toegankelijk en passend bij de doelgroep.   

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via  het contactformulier.